12 d’abril 2012

ITINERARIS GUIATS: UN PASSEIG PER LA HISTÒRIA DE LA CIUTAT


L’Institut d’Estudis Eivissencs, en col·laboració amb el centre municipal Madina Yabisa, ofereix itineraris guiats temàtics per Dalt Vila als seus socis i sòcies, i a l’alumnat dels Cursos de Català per a Adults, amb l’objectiu de donar a conèixer diferents aspectes de la ciutat històrica.
Les visites seran gratuïtes. Aquelles persones interessades en assistir-hi s’hauran d’inscriure prèviament a l’IEE (places limitades).


Dissabte, 14 d’abril: ELS EDIFICIS EMBLEMÀTICS
Un passeig per la història de l’arquitectura civil, militar i religiosa que es conserva als edificis de Dalt Vila, destacant els seus trets més característics des del punt de vista constructiu i artístic, a més de realitzar una introducció a la seua gènesi, funció i simbolisme. El Castell, l’església de Santa Maria, la Pabordia, la Universitat, la Cúria, Can Llaudis (Museu Puget), la capella de Sant Ciriac, el Convent de Sant Cristòfol, l’església de l’Hospitalet, el Seminari, Can Llaneres, convent dels Dominics, es Polvorí, el Museu d’Art Contemporani, la casa Broner...
La visita s’inicia a les 10h a la Plaça de la Catedral, finalitzant al Portal de ses Taules. 


Propers itineraris:
Diumenge, 27 de maig: ELS CARRERS DE DALT VILA
Diumenge, 10 de juny: LA CIUTAT CAP AL MAR



 
Institut d'Estudis Eivissencs
Entitat d'Utilitat Pública
info@estudiseivissencs.cat
TL-FAX: 971 31 27 75 
http://www.estudiseivissencs.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada