29 de setembre 2011

AMB TU, EN CATALÀ és una campanya que vol oferir-te espais de comunicació en llengua catalana.
La campanya té una activitat central —la campanya de voluntariat lingüístic— i activitats complementàries —tallers de lectura, itineraris culturals, etc.— que s'hi incorporaran progressivament. L'objectiu de totes les activitats és que les persones que viuen a les Balears puguin compartir la llengua i el temps d'oci.
EN QUÈ CONSISTEIX LA CAMPANYA DE VOLUNTARIAT LINGÜÍSTIC?
La campanya posa en contacte una persona que sap parlar català amb una altra que l'ha començat a aprendre i el vol practicar.
El voluntari que s'inscriu a la campanya es compromet a compartir 10 hores amb un altre voluntari a fi d'emprar el català per comunicar-se.
QUI SERÀ LA MEVA PARELLA I QUAN ENS TROBAREM?
Després d'emplenar un formulari d'inscripció, triarem la parella que més et convingui segons el que tu has escrit.
En un acte en què participaran altres voluntaris et presentarem la teva parella lingüística i rebràs material amb idees per parlar en català. Després vosaltres mateixos decidireu on trobar-vos (plaça, biblioteca, cafè...) i quan.
QUÈ HE DE FER PER SER VOLUNTARI?
Tan sols has d'emplenar el formulari d'inscripció que hi ha al web, o a qualsevol dels llocs d'inscripció de la campanya, i indicar-nos:

— la teva disponibilitat horària
— si parles català o el vols aprendre
— les teves aficions
— com vols que sigui la teva parella: sexe i edat aproximada.  
ON PUC FER DE VOLUNTARI?
Al teu mateix municipi o poble. En cas que no hi hagi prou voluntaris on vius, si vols t'assignarem una parella del poble més proper al teu.
QUI POT SER VOLUNTARI?
Tothom ho pot ser. Només cal tenir ganes d'expressar-se en català. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada