09 d’octubre 2012

Clubs de ConversaL’Institut d’Estudis Eivissencs presenta els Clubs de Conversa, una iniciativa nascuda arran de la cancel·lació del programa de voluntariat lingüístic, gestionat per PARAULA.CSL i l’IEE a Eivissa. Aquest programa s’aturà el mes d’octubre de 2011 en deixar de rebre finançament del Govern Balear.
Funcionava des de l’any 2009 (amb convenis signats amb els Ajuntaments de Sant Antoni de Portmany, Santa Eulària des Riu, Sant Joan de Labritja i Sant Josep de sa Talaia, i amb el Consell d’Eivissa), i comptava amb més de tres centes persones inscrites. Era un recurs molt sol·licitat per les persones interessades en parlar la llengua catalana de manera fluïda i segura.

La nostra Entitat, per tal d'evitar la total desaparició d’una iniciativa que ha demostrat tenir gran èxit, posa en marxa els Clubs de conversa. Coordinar grups de conversa serà una bona alternativa a les parelles lingüístiques gestionades en l’anterior programa.

Els Clubs de Conversa consistiran en trobades setmanals d'una hora aproximadament. No neixen amb voluntat acadèmica i no tenen un format d'una classe de català. Es vol que amb el format flexible d'aquesta iniciativa les persones participants s'avesin a fer servir el català amb naturalitat i, sobretot, tenen la voluntat de posar en contacte persones catalanoparlants amb persones aprenents per tal que els mostrin la riquesa de la nostra llengua i cultura.

Hi col·laboren: 


Ajuntament d'Eivissa - Ajuntament de Sant Antoni de Portmany - Ajuntament de Santa Eulària des Riu - Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia - Ajuntament de Sant Joan de Labritja.


Recordau que si teniu interès en participar (com a voluntari o en la seua coordinació), us heu de posar en contacte amb l'IEE.

  • Municipi d’Eivissa: els dijous, de 20-21h, aula 5, Centre Cultural Can Ventosa.
  • Municipi de Santa Eulària des Riu: els divendres, de 20-21.30h, a l’aula del Teatre Espanya (carrer Sant Jaume, 81).
  • Municipi de Sant Joan de Labritja: Centre d'Interpretació Es Amunts (horari pendent de confirmació).
  • Municipi de Sant Josep de sa Talaia: a partir del 5 de juny, els dimarts, de 11-12h, al local Bauxa, Cala de Bou. 
  • Municipi de Sant Antoni de Portmany: els divendres a les 20h a la sala de la biblioteca antiga (carrer Cervantes, 25). 


Institut d'Estudis Eivissencs
Entitat d'Utilitat Pública
info@estudiseivissencs.cat
TL-FAX: 971 31 27 75 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada