11 de novembre 2012

XXXVIII CURS EIVISSENC DE CULTURA




L'Estat del benestar. Present i futur.
Del 12 al 17 de novembre de 2012.
Club Diario de Ibiza


Dilluns, 12 de novembre: Presentació del curs a càrrec del president de l'IEE.
Conferència: Ètica i política, a càrrec de la Germana Teresa Forcades, monja benedictina en el Monestir de St. Benet de Montserrat, i Doctora en Salut Pública per la Universitat de Barcelona.
Dimarts, 13 de novembre.
Conferència: El futur de les pensions a càrrec d'Àlex Font Manté, periodista a la secció d'economia del Diari ARA. Presenta Simon Planells Strusse, economista.
Dimecres, 14 de novembre.
Conferència: Benestar i redescobriment de la fragilitat personal i social, a càrrec de Salvador Cardús i Ros, professor de sociologia a la UAB i periodista. Presenta Vicenç Ribas
Dijous, 15 de novembre.
Conferència: L'estat del malestar. Present i futur de les lluites contra la fi de l'estat del benestar, a càrrec de Manuel Delgado Ruiz, Llicenciat en Història de l'art i doctor en Antropologia per la UB. Presentació a càrrec de Gerard Mora.
Divendres, 16 de novembre.
taula redona, L'Estat del benestar. Present i futur a Eivissa i Formentera. Hi participen Càritas, APFEM (Associació Pitiüsa de familiars de persones amb malalties mentals), STEI (Sindicat de treballadors de l'ensenyament de les Illes), i Fiare Illes Balears, Projecte cooperatiu de banca ètica.
Dissabte, 17 de novembre.
visita guiada a la zona de Cala Vedella. Punt de trobada: seu de l'IEE, a les 10h.
CONFERÈNCIES: 20h, Club Diario de Ibiza, Avda. de la Pau, s/n.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada